Smash GymOver ons

Ready to rumble? let`s roll!

Visie

Graag neem ik u mee in onze visie.

Welkom bij onze nieuwe sportschool, waar gecertificeerde trainers je begeleiden in de boeiende wereld van de professionele vechtsporten, op jouw eigen niveau en tempo, behaal je eigen doelstellingen.

Bij ons draait het om meer dan alleen fysieke training: het is een reis waarin diversiteit aan trainingen jouw kracht en vaardigheden versterkt. Ondek de kunst van zelfverdediging en verbeter je conditie in een omgeving die gedreven wordt door passie en expertise. Samen bouwen we aan jouw unieke pad binnen de vechtsport.

De trainers

Welkom op mijn hoek van de sportwereld! Ik ben Asim van Suffelen, een gepassioneerde vechtsportliefhebber met 37 jaar aan ervaring op mijn staat van dienst. Mijn reis door de vechtsportarena heeft me naar wereld en europese podia geleid, waar ik vaardigheden en toewijding het getest.

Als meervoudig wereldkampioen karate, waarmee ik mijn stempel heb gedrukt op de wereld van karate. Daarnaast ben ik ook bekend als Europees kampioen, wat mijn toewijding aan excellentie in de vechtsporten bevestigd. van de krachtige precisie van karate tot aan de tactische finesse van Brazillian jiu- jitsu, het adrenaline- pompende kickboksen, de veelzijdigheid van MMA en de pure boksambacht- ik heb ze allemaal omarmd.

Mijn passie voor de vechtsport reikt verder dan de ringen en de matten. Het is een levensstijl die me heeft gevormd en gedreven. NU,op deze digitale sparring grond, wil ik mijn ervaring, inzichten en liefde voor de sport met jullie delen.

Dus, duik met me mee in de wereld van de vechtsport. Verwacht inspirerende verhalen, diepgaande analyses, en misschien zelfs een vleugje humor. Laten we samen het beste uit onszelf halen, zowel binnen als buiten de dojo.

Titels

Tweevoudig Wereld kampioen
DrievoudigĀ  Europees kampioen
Zevenvoudig Nederlans kampion
Meedere malen 2-3 op zowel de Nederlandse als Europeee kampioenschappen
Nog vele internationale prijzen.

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Industrieweg 40
2651BD Berkel en rodenrijs

Contact

06 395 31 070
info@smashgym.nl